Jomtonewow ..Dengan RM10 Anda Mampu Jana Pasif Income Setiap Bulan

Yang dah expired Tone excel / Tone Plus Tu.

Jangan malu jangan segan pm saya.

Mari daftar semula dengan saya, RM10 jer.

Kali ni senang dah nak Cari orang!

Alah sim RM100 korang boleh jual , inikan pulal RM10 jer.

Kalu nok orang Cari korang daftar jer Agen top-up dgn saya … Saya jamin 200% orang Cari korang pula.

SIM ToneWow saya Kasi Free + Baucer RM100 lagi.

Ada beranni? Jom Tone Wow

Tak perlu basa basi 👇🏻

bit.ly/jomtonewow
www.wasap.my/601156777669/jomwow

#jomtonewow
#jomwow
#agenluarbiasa

Continue Reading

Panduan Part Time Shopee

 

 

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Saya dikenali di internet sebagai Ariel Collections. Masih lagi bekerja makan gaji sebagai Site Engineer di Johor Bharu. Saya juga merupakan salah seorang dari Team ChinaMethod.

Saya sedar, dalam keadaan ekonomi sekarang ni, kita tidak boleh cepat nak merasa ‘selesa’ dengan kehidupan kita sekarang ni. Lagi-lagi kalau kita makan gaji. Macam saya sendiri, walaupun saya ada gaji yang ‘cukup’, saya tidak pernah berhenti untuk mencari pendapatan tambahan untuk memberikan kehidupan yang lebih baik untuk keluarga saya.

Dalam banyak-banyak bisnes part time yang saya buat, bisnes di Shopee ni antara bisnes yang sangat-sangat MENARIK dan SENANG untuk dilakukan. Lebih-lebih lagi untuk orang yang masih lagi makan gaji macam saya ni.

Sudah lebih 2 tahun saya berniaga di Shopee. Dan Alhamdulillah sehingga sekarang, jualan saya di Shopee meningkat setiap hari. Hampir setiap hari saya dapat withdraw duit dari Shopee Wallet. Alhamdulillah..

Ramai jugak kawan-kawan saya datang pada saya untuk belajar tentang cara macamana saya boleh buat duit dengan berniaga di Shopee ni. Bila saya dah mula sharing kepada 4-5 orang dan menjadi, makin ramai pula yang datang pada saya untuk belajar.

Saya pula sangat kesuntukan masa. Yer la, bila ramai-ramai yang request nak datang jumpa dan belajar ni, mana la cukup masa kan. Dan dari Group Pembeli EbooK China Method pun ramai yang request untuk belajar tentang Shopee ni. Mereka dah tahu lubuk supplier, tapi belum tahu cara sebenar nak beriklan di Shopee.. Tu yang jadi mereka sangat TERUJA untuk belajar tu.

Daripada situ, tercetuslah idea untuk saya terbitkan ebook Panduan Part Time Shopee ni bersama dengan Tuan Hafizi Zain dan Team ChinaMethod.

Info Lanjut KlikSini

Continue Reading

Tips & motivasi

” You are the average of the 5 people you hang around with “

Kata-kata hikmat ini rasanya ramai yan dah pernah dengar. Kalau anda belum pernah dengar ayat ini, sekarang anda dah tahu tentangnya dan boleh cuba amalkannya.

Fikirkan 5 atau 6 orang kawan atau kenalan yang anda sering bersama. Siapa mereka ?, di mana kedudukan mereka ? bagaimana sikap mereka ?

Cuba fikirkan masak-masak dan buat analisa secara jujur.

Apakah mereka lebih berjaya daripada anda dan dapat membantu anda belajar perkara-perkara baru yang mendatangkan manfaat terhadap matlamat anda.

Jika 5 atau 6 orang yang sering anda berjumpa dan bersama tak masuk dalam kategori tersebut, ertinya sudah tiba masanya untuk anda tukar dengan kumpulan lain secara perlahan-lahan.

Berusahalah untuk mencari mereka samada secara offline mahupun secara online. Bina hubungan dan kerap bersama mereka.

Lebih kerap anda bertemu, berhubungan dan bertukar fikiran dengan orang-orang yang berjaya, maka lebih hampir dan mudah untuk anda turut sama menempah kejayaan.

Continue Reading

TIPS BAGAIMANA NAK TIRU SKILL ORANG BERJAYA

🌟 *10 Tips Pantas Skill Orang Berjaya Tarik Rezeki Dengan Mudah!!* 🌟

1. Mereka berkawan dengan orang yang betul.
2. Mereka tidak bertangguh.
3. Hati kering, tidak menghiraukan kutukan dan sindiran negatif
4. Fokus, Fokus,Fokus dan Fokus dan Fokus…!
5. Mereka sanggup invest wang, tenaga dan masa untuk kejayaan mereka.
6. Mereka bina networking yang bagus.
7. Mereka konsisten & tak mudah putus asa.
8. Mereka ini pantas buat keputusan, pantas buat tindakan.
9. Sentiasa bertawakal dan sabar setelah bersungguh-sungguh berusaha.
10. Redha, tenang dan sentiasa berlapang dada dengan apa saja situasi dan kerenah orang disekeliling.

Tahniah anda telah habis membacanya, anda adalah insan-insan HEBAT!!
Semoga anda sukses dunia dan akhirat.

Boleh contact saya,

Sms/wasap/telegram
0139448255 / 01156777669
Up Abdul Hadi Ismail

#BuatSampaiJadi
#BisnesRefferal
#AbdulHadiDotBiz

Continue Reading

” PROMOSI PENDAFTARAN BISNES TOPUP”

” PROMOSI PENDAFTARAN BISNES TOPUP”
.
Anda tidak perlu lagi datang ke kedai atau pejabat pos untuk membeli Top Up dan membayar bil . Kini anda dah boleh melakukannya sendiri dari rumah.
.
KENAPA ANDA PATUT MEMBUAT BISNES TOP UP?
.
✔Topup yang di ambil tiada expired
✔Boleh top up dan membayar bil
✔Jiran2 kiri kanan depan belakang datang rumah nak bayar bil
✔Boleh top up bila-bila masa walaupun pukul 3 pagi
✔Anda dapat berjimat untuk diri sendiri dan keluarga setiap kali topup.
✔Bisnes paling mudah dan senang diuruskan dengan masa yang fleksible!.
✔Server topup beroperasi 24 jam setiap hari. Pukul 3 PAGI pun anda boleh jual topup!
✔cara top up yang mudah(guna aplikasi android , web atau sms)
✔sesuai untuk org yang nak tambah income
✔sesuai untuk student
✔sesuai untuk kedai runcit.

BERMINAT UNTUK MEMBUAT BISNES TOP UP??

Whatsapp “BisnesTopup” ke 01156777669
Whatsapp “BisnesTopup” ke 01156777669
Whatsapp “BisnesTopup” ke 01156777669

 

 

 

Continue Reading