tonewow temberang?

Salam sejahtera sahabat,
Sebelum anda berniat nak join tonewow, saya nasihatkan anda baca info dibawah sampai habis.
Saya bimbang anda dapat info temberang pasal tonewow.
LITE bermula dengan simkad RM10 (kredit tersedia RM1)*
Pengiraan KOMISENNYA.
➡ Rakan niaga
1 org = 2%
2 org = 3%
3 org = 3%
4 org dan keatas = 7%
Anda akan dpt 7% komisen dari nilai yg setiap kali mereka topup
Manakala, *NORMAL MEMBER (NM) pula bermula dengan simkad RM100 (kredit RM30)*
Pengiraan KOMISENNYA.
➡ Rakan niaga
1 org = 3%
2 org = 3%
3 org = 3%
4 org dan ke atas = 13%
Anda akan dpt 13% komisen  setiap kali mereka topup
Jika bermula LITE (RM10), ada 2 cara untuk naik ke NM.
*CARA PERTAMA* – Upgrade dengan buat bayaran RM100 kepada HQ. Secara automatik status akan berubah dan percent komisyen anda pun berubah ke plan NM (13%)
*CARA KEDUA* – Bila komisyen cecah RM100, status akan berubah dan percent komisyen pun berubah _(Automatik pangkat anda berubah ke NM apabila komisen dah mencecah RM100)._
*FAST TRACK* – Direct sponsor anda dapat RM30 (jika mereka upgrade LITE ke NM dengan syarat penaja berstatus NM).
✅ insentif pendaftaran
Apps MyWow dapat RM1.00
Web MyWow dapat RM0.50
✅ Insentif pengambilan
Dapat RM1.00 selama 6 bulan dgn syarat rakan niaga top-up minima RM30
✅ Dapat Wowcher
Setiap kali top-up anda dpt point. Boleh tebus melalui wowlet.
*PLAN DATA & CALL*.
*RM30* (DATA 5GB, masa berbual 100min ON NET, 30min ALL NET, sah 30hari)
*RM60* (DATA 15GB, masa berbual 150min ALL NET, sah 30hari)
DATA & MASA BERBUAL anda yang tidak habis digunakan akan di bawa ke hadapan. Maksima 3 bulan kehadapan.
*Perkenalkan Point WOWCHER!*
Setiap kali topup atau daftar ahli baru, anda akan dapat point. Point WowCher ini anda boleh gunakan di tebus produk seperti barangan keperluan harian.
Nak Tahu pasal tonewow kliksini www.jomtonewow.com
Continue Reading

Jomtonewow ..Dengan RM10 Anda Mampu Jana Pasif Income Setiap Bulan

Yang dah expired Tone excel / Tone Plus Tu.

Jangan malu jangan segan pm saya.

Mari daftar semula dengan saya, RM10 jer.

Kali ni senang dah nak Cari orang!

Alah sim RM100 korang boleh jual , inikan pulal RM10 jer.

Kalu nok orang Cari korang daftar jer Agen top-up dgn saya … Saya jamin 200% orang Cari korang pula.

SIM ToneWow saya Kasi Free + Baucer RM100 lagi.

Ada beranni? Jom Tone Wow

Tak perlu basa basi 👇🏻

bit.ly/jomtonewow
www.wasap.my/601156777669/jomwow

#jomtonewow
#jomwow
#agenluarbiasa

Continue Reading

” PROMOSI PENDAFTARAN BISNES TOPUP”

” PROMOSI PENDAFTARAN BISNES TOPUP”
.
Anda tidak perlu lagi datang ke kedai atau pejabat pos untuk membeli Top Up dan membayar bil . Kini anda dah boleh melakukannya sendiri dari rumah.
.
KENAPA ANDA PATUT MEMBUAT BISNES TOP UP?
.
✔Topup yang di ambil tiada expired
✔Boleh top up dan membayar bil
✔Jiran2 kiri kanan depan belakang datang rumah nak bayar bil
✔Boleh top up bila-bila masa walaupun pukul 3 pagi
✔Anda dapat berjimat untuk diri sendiri dan keluarga setiap kali topup.
✔Bisnes paling mudah dan senang diuruskan dengan masa yang fleksible!.
✔Server topup beroperasi 24 jam setiap hari. Pukul 3 PAGI pun anda boleh jual topup!
✔cara top up yang mudah(guna aplikasi android , web atau sms)
✔sesuai untuk org yang nak tambah income
✔sesuai untuk student
✔sesuai untuk kedai runcit.

BERMINAT UNTUK MEMBUAT BISNES TOP UP??

Whatsapp “BisnesTopup” ke 01156777669
Whatsapp “BisnesTopup” ke 01156777669
Whatsapp “BisnesTopup” ke 01156777669

 

 

 

Continue Reading